Els reptes i desafiaments dels joves musulmans, a debat a la Sala Jaume Magre

La tinent d’alcalde i regidora de Drets Civils, Sandra Castro, presenta l’acte que ha estat conduït per Hisham Muhammad

L’Àrea de Cultura Islàmica de l’Associació Integra Lleida ha organitzat aquest dissabte la conferència “Els joves musulmans. Desafiaments actuals: integració, inclusió i ciutadania”, dins del cicle ‘Informació, Religió i Convivència’, que compta amb la col·laboració de la Paeria.

La tinent d’alcalde i regidora de Drets Civils, Sandra Castro, ha presentat l’acte que ha tingut lloc a la Sala Jaume Magre i que ha estat conduït per Hisham Muhammad, llicenciat en Estudis Àrabs i Ciències Islàmiques per la Universitat de Salamanca, Investigador i divulgador en diversos centres d’estudi internacionals, Investigador de l’Organització de Cooperació Islàmica i del Centre Internacional de Religions i Diplomàcia (Washington D.C.), Exsecretari de l’Associació de Joves Musulmans d’España, i presentador i conductor a Córdoba Internacional TV, a més de delegat de l’ONG Human Appeal a Madrid.
Des de l’àrea de Drets Civils de l’Ajuntament de Lleida es treballa pel ple reconeixement dels Drets Humans des de la perspectiva que planteja la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i s’encoratja a l’Associació Integra Lleida a continuar aportant iniciatives d’aquest tipus, que ajuden a obrir la mirada, a conèixer i aprofundir en aspectes i temàtiques que sovint són desconegudes a casa nostra.
Recordar que ahir, 10 de desembre, era el Dia Internacional dels Drets Humans que commemora la data en què es va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans de l’any 1948. 73 anys després, encara cal vetllar per la seva aplicació i lluitar per la no discriminació.