Visita del paer en cap, Miquel Pueyo, a la ludoteca municipal de Cappont

Ha pogut conèixer l’activitat “Provocació amb elements nadalencs” per a infants d’1 a 4 anys, que s’hi està duent a terme dins de la programació d’activitats de les ludoteques per a les festes nadalenques

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha visitat aquest matí la ludoteca municipal del barri de Cappont, on ha pogut saludar als infants que hi eren presents i conèixer l’activitat “Provocació amb elements nadalencs”, que s’ha posat en marxa per aquestes festes nadalenques.

Es tracta d’una activitat pensada per a infants d’1 a 4 anys que consisteix a presentar-los-hi un disseny amb materials i elements nadalencs per experimentar amb ells. Això fa que els nens i nenes tinguin una experiència sensorial que, a la vegada, els permet crear nous espais d’aprenentatge mitjançant l’expressió artística i la creativitat.

Pueyo ha pogut saludar a l’equip educatiu responsable de la ludoteca i ha destacat la important tasca educativa que es du a terme a la xarxa d’escoles bressol i ludoteques de l’Ajuntament de Lleida.

Durant les festes nadalenques les ludoteques estan acollint diferents activitats per a infants, com la que es fa aquesta setmana a la de la Bordeta, d’elaboració d’elements de decoració nadalenca amb paper i cartró, i d’altres que s’han dut a terme a les de Balàfia i del Centre Històric.