<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36176>>.

Ajornat el concert de Symphonic Rhapsody Of Queen al Teatre de la Llotja

L'espectacle que estava previst per aquest diumenge es farà finalment el dia 28 de maig, a causa de les restriccions d’aforament del Procicat

L'espectacle que estava previst per aquest diumenge es farà finalment el dia 28 de maig, a causa de les restriccions d’aforament del Procicat

El concert de Symphonic Rhapsody of Queen que estava previst a l’escenari del Teatre de la Llotja per aquest diumenge, 9 de gener, ha hagut de ser ajornat amb motiu de les restriccions d’aforament que imposa el Procicat per a prevenir l’epidèmia de la Covid-19.
La nova data pel concert és el 28 de maig. Les entrades adquirides pel dia 9 de gener són vàlides pel 28 de maig de 2022, sense que calgui fer cap esmena o canvi d'entrades. Les persones que no puguin assistir al concert en la nova data programada, poden demanar la devolució de l'import de les seves entrades fins al 18 de gener.

La forma de fer-ho dependrà del canal d’adquisició. Per a les entrades comprades a la web del Teatre de la Llotja, cal sol·licitar la devolució escrivint un correu a info@teatredelallotja.cat. En cas d’haver-les comprat a les taquilles de la Temporada Lleida o a les oficines de Turisme de Lleida, caldrà anar presencialment a la taquilla del teatre, durant el seu horari d’obertura, que és de dimarts a divendres d’11.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Les persones que havien adquirit una entrada han estat avisades del canvi per correu electrònic. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973239698 o escriure un correu electrònic a info@teatredelallotja.cat.