El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, alcalde accidental del 2 al 4 de febrer

El paer en cap, Miquel Pueyo, serà fora de Lleida durant aquests tres dies amb motiu d’un viatge de feina organitzat pel Diplocat a Portugal

El primer tinent d’alcalde, Toni Postius, exercirà com a alcalde accidental aquesta setmana, concretament del dimecres 2 al divendres 4 de febrer, amb motiu d’un viatge de feina del paer en cap, Miquel Pueyo.

L’alcalde, que estarà acompanyat per la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, participarà en la visita a les localitats portugueses de Lisboa i Porto organitzada pel Diplocat i la Delegació del Govern de Catalunya a Portugal per a intercanviar experiències bones pràctiques sobre models sindicals i polítiques socials que s’estan duent a terme en aquest país. La trobada inclou un programa de reunions de treball amb representants sindicals, entitats, experts i regidors tant a Lisboa com a Porto, per conèixer de primera mà diversos projectes de l’àmbit de les polítiques socials.

La delegació catalana està formada per càrrecs electes i tècnics d’UGT, CCOO, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social, i els ajuntaments de Lleida, Barcelona i Tarragona.