“Despullem IMPERFECT”, la nova creació de La Baldufa i la Sol Picó, en el proper sTTriPtease

En el marc de la funció que Sol Picó ofereix el dia 12 de febrer al Teatre de la Llotja, LaTemporada Lleida, la TTP i la Companyia de Comediants la Baldufa han organitzat divendres, 11 de febrer, aquesta jornada professional

“Despullem IMPERFECT” és la nova creació de la Companyia de Comediants la Baldufa i la Sol Picó que es presentarà en el proper sTTriPtease. En el marc de la funció que Sol Picó ofereix el dia 12 de febrer al Teatre de la Llotja, LaTemporada Lleida, la TTP i la Companyia de Comediants la Baldufa han organitzat divendres, 11 de febrer, aquesta jornada professional.

A la jornada sTTriPtease es podrà descobrir tot el que amaga el nou espectacle de la Companyia de Comediants la Baldufa sota la direcció de la Sol Picó. En aquesta jornada es podrà veure un assaig d’aquest espectacle que s’estrenarà a l’abril a la Mostra d’Igualada i, posteriorment, es farà un debat sobre el procés creatiu amb la companyia i la Sol Picó.

Els sTTriPtease són una activitat organitzada per la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics) obertes a tots els professionals de les arts escèniques i la dansa, que incita a la reflexió, intercanvi i debat dels processos creatius.

La inscripció a la jornada és gratuïta i oberta a tothom i es durà a terme a la Llotja, l’11 de febrer a les 12.00 hores.

“Despullem IMPERFECT”

Sota la direcció de Sol Picó, l’Enric Blasi, l’Emiliano Pardo i el Carles Pijuan s'enfronten, per primera vegada, al repte de ballar sobre l’escenari. La companyia surt de la seva zona de confort amb un procés creatiu ben diferent del que han estat acostumats fins ara. 

Un espectacle coproduït per la Mostra Igualada, el Festival Grec, la Sala Miguel Hernández de Sabadell i Festi’Mômes, Questembert (França). Amb la col·laboració del  Festival Sismògraf d'Olot, el Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, el Teatro Cánovas de Málaga i el Sant Andreu Teatre (SAT) de Barcelona. 

Sinopsi: 

En un moment de canvi social, de pors i d'incerteses pel futur que vindrà, tres cossos inexperts, imperfectes i amb mobilitat limitada, decideixen reinventar-se, jugar com a nens, i experimentar amb la dansa —un llenguatge completament nou per a ells—. Són tres persones adultes, superant els seus límits i explorant les seves possibilitats. En una societat que imposa el que és idoni a cada edat, es pot aprendre a ballar als 50 anys? Un espectacle de reflexió vers les pròpies limitacions, descoberta de la bellesa no convencional, i de recerca de les il·lusions.