El restaurant l’Espurna s’incorpora a la campanya gastronòmica de Turisme de Lleida

La campanya, que ara compta amb 17 restaurants adherits, proposa de menús gastronòmics per donar valor al producte local i  de proximitat, amb Denominació d’Origen de Lleida

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha fet una visita de cortesia al restaurant l’Espurna que, des d’ara, s’incorpora a la campanya gastronòmica que impulsa l’organisme de promoció turística de la ciutat des de la tardor de l’any 2020.

Cerdà ha compartit el projecte amb el jove cuiner Jesús Gimena que, des de finals de l’any 2021 regenta aquest local situat al carrer Salmerón, al lloc de l’emblemàtic Forn del Nastasi. Gimena, des de L’Espurna, ofereix una barreja de dos menús, tot combinant, entre d’altres plats, els caragols i productes de l’Horta de Lleida

17 establiments adherits a la campanya de promoció de Turisme de Lleida 


La campanya, que ara compta amb 17 restaurants adherits, proposa una oferta de menús gastronòmics per donar valor al producte local, de proximitat, amb Denominació d’Origen de Lleida i amb vins també de Lleida.
Els restaurants adherits ofereixen dos tipologies de menús:
‘CARAGOLADA A LLEIDA’, que inclou els caragols i se centra en la cuina de carns, peixos i verdures a la brasa, a la graella o altres formes de cocció pròpies de la cuina més tradicional.
‘CUINES DE LLEIDA’, elaborats amb productes de proximitat amb qualsevol estil o tècnica de cuina, tradicional o de nova creació.
Aquests menús s'ofereixen a un preu tancat, segons la proposta de cadascun dels restaurants participants, i es poden consultar a l’apartat de gastronomia de la pàgina web  de www.turismedelleida.cat .


La campanya està oberta a tots els establiments de restauració de la ciutat que ofereixin cuina tradicional i local i es vulguin a adherir gratuïtament a aquesta campanya amb menús gastronòmics. Turisme de Lleida s’encarrega de fer-ne difusió a través de la seva web i a través de les seves xarxes socials que sumen més de 190.000 followers.
Els restaurants interessants només han de sol·licitar-ho a través del correu electrònic infoturisme@paeria.cat o trucant 973-700319 on se’ls amplia la informació i se’ls facilitarà una fitxa que cal reomplir detallant la proposta gastronòmica.