Lleida i Manresa posen en comú les polítiques d’actuació als seus centres històrics

La tinent d’alcalde Montse Pifarré i la regidora Marta Gispert han mantingut avui una trobada amb la regidora de l’ajuntament de Manresa Claudina Relat per a compartir experiències de regeneració urbana i dinamització comercial i potenciar el treball en xarxa

La tinent d’alcalde i regidora de barri del Centre Històric Montse Pifarré i la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, han mantingut avui una trobada amb la regidora de l’ajuntament de Manresa Claudina Relat, que també ostenta la responsabilitat com a regidora delegada del Centre Històric de la capital del Bages.

La trobada ha tingut com a objectiu posar en comú problemàtiques comunes dels barris antics dels dos municipis i intercanviar experiències, especialment en l’àmbit del comerç. Totes dues regidores han mantingut una reunió de treball i posteriorment han fet una visita al Centre Històric de Lleida.

Entre les qüestions que s’han tractat hi ha la participació en la campanya de promoció comercial “Compra i descobreix Catalunya”, i en la Xarxa de Barris Antics, així com la problemàtica dels locals comercials buits.