El taller de teatre musical de l’Aula Municipal de Teatre posa en escena Heathers

La representació mostrarà el treball realitzat pels quinze participants en el taller dirigit per Anna Borrego, Ares Piqué i Gabriel Solans

El Teatre de l’Escorxador acull aquest dimecres, a les 20 h, la representació de Heathers a càrrec del Taller de Teatre Musical de l’Aula Municipal de Teatre. L'alumnat posarà en escena una versió d’aquest conegut musical basat en la pel·lícula homònima dels anys 80 i que també va generar una sèrie d’HBO (2018).

El taller, que ha omplert les 15 places que oferia, es va iniciar el passat 6 d’octubre i es clou aquest febrer, amb la posada en escena de Heathers com a punt culminant. El professorat són Anna Borrego (cant) i Ares Piqué i Gabriel Solans (interpretació).

Teatre musical a l'Aula

Els cursos de teatre musical de l'Aula estan dividits en diferents tallers i pensats per tot aquell alumnat que vol fer endinsar-se en el teatre d'una forma més completa a través de la interpretació, el cant i la dansa. Es planteja com una manera global d'entendre les arts escèniques i de combinar aquestes tres disciplines. No és necessària experiència prèvia i no s'exigeix un nivell mínim.

Els grups s'adapten a la diversitat dels seus alumnes i als seus diferents nivells per arribar a l'objectiu comú de dur a escena un musical. A més a més, Aula de Teatre Musical ofereix cursos paral·lels de dansa, cant i monogràfics per ampliar la formació.