El Celler de Sanui s’implica en les rutes agroturístiques de Turisme de Lleida
Compromís amb Turisme de Lleida per a formar part de l’operació 5 de lnno4Agro
El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, acompanyat del regidor de l’Horta, David Melé, ha visitat el Celler de Sanui amb l‘enòleg, Pere Escude i d’un dels socis propietaris, Francesc Roca.
En el decurs de la trobada s’ha fet una visita a les vinyes i al celler per tal de conèixer els punts en comú perquè aquesta empresa, en tant que productor agroalimentari, pugui implicar-se en la iniciativa de l’operació 5 que lidera Turisme de Lleida, en el marc del projecte Inno4Agro. Això representa, poder participar activament com a recurs dins de les rutes i paquets turístics que s’estan ultimant.
Cal recordar que les empreses que participin en el projecte, també reben assessorament empresarial individualitzat. Les vinyes i també les oliveres de Celler de Sanui es conreen de manera sostenible i actualment treballen en la seva reconversió a cultiu ecològic per tal d’obtenir el reconeixement del Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE).
El vi El Petit de Sanui Negre-2019, va aconseguir medalla d’or i reconeixement, en la categoria de millor nova marca del mercat, als premis Baco que promou la Unión Española de Catadores, en la passada edició.
El Celler de Sanui pertany a la Denominació d’origen Costers del Segre i està localitzat al municipi de Lleida, concretament, a la Partida de Torres de Sanui.
En el decurs de la trobada s’ha fet una visita a les vinyes i al celler per tal de conèixer els punts en comú perquè aquesta empresa, en tant que productor agroalimentari, pugui implicar-se en la iniciativa de l’operació 5 que lidera Turisme de Lleida, en el marc del projecte Inno4Agro. Això representa, poder participar activament com a recurs dins de les rutes i paquets turístics que s’estan ultimant.
Cal recordar que les empreses que participin en el projecte, també reben assessorament empresarial individualitzat. Les vinyes i també les oliveres de Celler de Sanui es conreen de manera sostenible i actualment treballen en la seva reconversió a cultiu ecològic per tal d’obtenir el reconeixement del Consell Català de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE).
El vi El Petit de Sanui Negre-2019, va aconseguir medalla d’or i reconeixement, en la categoria de millor nova marca del mercat, als premis Baco que promou la Unión Española de Catadores, en la passada edició.
El Celler de Sanui pertany a la Denominació d’origen Costers del Segre i està localitzat al municipi de Lleida, concretament, a la Partida de Torres de Sanui.