Recta final de la 23a Setmana Cultural del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida

Àmplia programació amb classes magistrals, tallers, concerts, concursos, recitals i projeccions

Un concert del quartet de corda Cosmos Quartet clourà aquest divendres, a les 7 de la tarda, la Setmana Cultural del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida. Des del passat dilluns, la seva 23a edició ha ofert classes magistrals, tallers, concerts, concursos, recitals i projeccions.

Avui es fan tres concursos d'Interpretació musical per a alumnes de diferents instruments de l'Escola Municipal de Música (EMM); la xerrada "La clàssica amb perspectiva", a càrrec de la historiadora, gestora musical i divulgadora Mar Medinyà, i el concert del Trio Da Vinci, guanyador del 14è premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.

Demà es realitzen el taller "Memorització musical", de la mà de la violinista i psicòloga Ariadna Gabarrell, i tres concursos d'interpretació musical dirigits també a alumnes de diferents especialitats de l'EMM.

Altrament, divendres s'imparteixen dues classes de música de cambra i instruments de corda, a càrrec de Cosmos Quartet, un taller de petits conjunts de flautes realitzades pel professorat del centre, i finalment, el concert amb què culminarà la 23a Setmana Cultural.

A més, durant aquesta setmana i les dues següents, s'exposaran en els vestíbuls del 2n i 3r pis els dibuixos sobre "Música Inclusiva" del 23è concurs d'arts plàstiques.

Els actes se celebren a les aules del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida i a la Sala 2 de l'Auditori Municipal Enric Granados.