Una trentena d’expositors oferiran més de 500 vehicles a Lleida Ocasió

Entre el 4 i el 6 de març, es posaran a la venda vehicles d’ocasió i km 0, perfectament revisats i amb garantia, primeres marques i també cotxes elèctrics i híbridsEl 95% dels expositors del 2021 repeteixen, ja que van vendre el 33% del material exposat

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha participat aquest migdia en l’acte de presentació de la 25a edició de la Fira Lleida Ocasió, que tindrà lloc del 4 al 6 de març, al Pavelló 3 de Fira de Lleida i en la seva àrea exterior.

Enguany, s’exposaran més de 500 vehicles per part dels 30 expositors que assistiran. La majoria dels quals, el 75%, són de Lleida ciutat i la resta de la demarcació provincial. La superfície expositiva ocuparà uns 10.000 metres quadrats. La fira Lleida Ocasió posa a la venda vehicles d’ocasió i km 0, perfectament revisats i amb garantia, primeres marques i s’hi inclouen també vehicles elèctrics i híbrids.
També s’hi podran adquirir des de turismes a autocaravanes, passant per vehicles industrials, 4x4 així com equipaments per a vehicles.
En el decurs de la presentació, Paco Cerdà ha volgut subratllar que “tradicionalment, la fira es feia als pavellons 3 i 4 el primer cap de setmana de febrer, però enguany s’ha apostat per posposar la celebració un mes, per buscar una millor climatologia”. D’altra banda, Cerdà també ha explicat que aquest any, el saló se celebra en unes circumstàncies de mercat excepcionals per a un sector que es recupera de la sotragada de la Covid. Tall de veu Paco Cerdà
Segons dades de Fira de Lleida, una de cada dos persones que visita Lleida Ocasió ho fa amb l’objectiu de comprar i, en la darrera edició, el cent per cent dels expositors es van mostrar satisfets o molt satisfets, la qual cosa es constata amb el fet que el 95% dels participants repeteixin. En l’edició 2021, es va vendre el 33% dels vehicles exposats.

A la presentació de la 25a edició de Lleida Ocasió també hi ha assistit Carles Gibert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Marc Cerón, com a representant de la Cambra de Comerç de Lleida; Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat; Mario Pinilla, president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció, i Oriol Oró, director de la Fundació Fira de Lleida.