<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36390>>.

L’INS Torre Vicens, en un Erasmus+ amb instituts de Grècia, Alemanya i Suècia

El projecte "Solutions inspired by nature" promou competències comunicatives en anglès, capacitats científico-tecnològiques així com conscienciació mediambiental

El projecte "Solutions inspired by nature" promou competències comunicatives en anglès, capacitats científico-tecnològiques així com conscienciació mediambiental

L'alcalde, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinenta d’alcalde Sandra Castro, ha rebut a l’Ajuntament de Lleida alumnat i professorat de l’INS Torre Vicens i de tres centres de secundària de Grècia, Alemanya i Suècia que participen en un programa Erasmus+. El paer en cap els ha donat la benvinguda a la ciutat i Sandra Castro ha explicat els principals punts d'interès i referències històriques del Saló de Sessions i del Palau de la Paeria. 

El projecte "Solutions inspired by nature", del programa Erasmus+, promou la competència comunicativa de l’estudiantat en anglès, capacitats científico-tecnològica així com conscienciació mediambiental. La iniciativa planteja reptes a l'alumnat, que desenvolupa solucions tecnològicament sostenibles per assolir la competència científico-tecnològica.

Els centres que participen en aquest Erasmus+ són:
-Landrat-Lucas Gymnasium, Leverkusen, Alemanya.
-1st Senior High School of Alexandroupoli, Alexandroupoli, Grècia.
-Täby Enskilda Gymnasium, Täby, Suècia.

Dins de les mobilitats del projecte, l’alumnat de l’INS Torre Vicens va fer una estada a Alemanya i durant el tercer trimestre d'aquest curs anirà a Grècia i a Suècia.

El grup que ha visitat el saló de plens ha estat integrat per 21 alumnes procedents dels tres centres estrangers, 21 alumnes de Torre Vicens que acullen els seus companys a casa seva, a més de 6 professors dels instituts foranis i 3 del Torre Vicens.