L’alcalde Pueyo rep a la Paeria la delegada del Govern a Catalunya

En la visita institucional que ha fet Maria Eugènia Gay a l’Ajuntament ha estès la mà a treballar per la riquesa i el progrés de la ciutat i el territori

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha rebut institucionalment a l’Ajuntament de Lleida la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay Rosell, qui aquest dijous està visitant institucions i empreses de la ciutat i el territori. Pueyo li ha agraït la visita a la Paeria i li ha explicat algunes curiositats del Palau de la Paeria, com el tapís que presideix el Saló de Plens on es llegeix la crònica de Ramon Muntaner “Barcelona és cap de Catalunya en la marina e en la terra ferma, Lleida”. També detalls del retaule de la Verge dels Paers, del s. XV, obra de Jaume Ferrer.
La delegada del Govern ha destacat la vocació i el servei públic de la corporació per promoure l’economia, la cultura i la història de la ciutat i ha estès la mà als lleidatans i lleidatanes per treballar per la riquesa i el progrés de Lleida. Maria Eugènia Gay ha citat un dels lleidatans il·lustres de la ciutat, com és el poeta Màrius Torres, amb uns versos del poema “Molt lluny d’aquí”.
Després, l’alcalde i el tinent d’alcalde Toni Postius han mantingut una reunió de treball amb la delegada i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, per tractar diversos temes d’interès per a la ciutat en els quals ambdues administracions poden treballar i avançar de manera conjunta.
Els regidors Joan Ramon Castro, Jaume Rutllant, Fèlix Larrosa, Maria Burrell i Xavier Palau han acompanyat l’alcalde en la recepció a la delegada.