<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36445>>.

La Paeria obté un ajut dels fons europeus Next Generation per a l’adquisició de llibres per a la Biblioteca Municipal de Pardinyes

Un total de 3.100 € per ampliar la col·lecció, especialment la de la nova sala infantil, així com també de la secció de llengües estrangeres

Un total de 3.100 € per ampliar la col·lecció, especialment la de la nova sala infantil, així com també de la secció de llengües estrangeres

L’Ajuntament de Lleida ha rebut un ajut dels fons europeus Next Generation per a l’adquisició de llibres per a la Biblioteca Municipal de Pardinyes. Un total de 3.100 € per ampliar la col·lecció, especialment la de la nova sala infantil, així com també de la secció de llengües estrangeres.

La Biblioteca Municipal de Pardinyes rebrà una subvenció per a la compra de llibres, per un import de 3100 €. Aquesta subvenció s’emmarca en la línia de subvencions per a l’adquisició de llibres destinats a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, amb càrrec als Fons Next Generation de la Unió Europea.

Aquest diners es destinaran a ampliar la col·lecció de la biblioteca, especialment la de la nova sala infantil, així com també de la secció de llengües estrangeres.

Cal recordar que la Paeria va habilitar al mes de novembre un nou espai per a famílies i infants a la Biblioteca Municipal de Pardinyes. Atesa l’alta presència de famílies i infants, i per millorar l’accessibilitat dels llibres per a aquest tipus d’usuaris, s’ha convertit un antic magatzem de la biblioteca en sala infantil. Així doncs, els nens i les nenes tenen un espai exclusiu per a ells i elles, i la sala general ha guanyat en espai.

En aquesta nova sala infantil es poden trobar llibres i revistes per a infants des de 0 a 12 anys, tant de ficció com de coneixements, així com un petit espai per a les famílies, on aquestes poden trobar documents relacionats amb la criança dels seus fills.