<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36470>>.

La Paeria organitza Casals de Setmana Santa gratuïts per a infants

S'oferiran 216 places adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys Es duran a terme entre l’11 i el 14 d’abril a l’Escola Camps Elisis, l’Escola Joan XXIII i l’escola Pardinyes La inscripció es pot realitzar entre el 8 i el 14 de març a l’apartat de tràmits del web de Paeria

S'oferiran 216 places adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys Es duran a terme entre l’11 i el 14 d’abril a l’Escola Camps Elisis, l’Escola Joan XXIII i l’escola Pardinyes La inscripció es pot realitzar entre el 8 i el 14 de març a l’apartat de tràmits del web de Paeria

L'Ajuntament de Lleida organitza, de l'11 al 14 d'abril, Casals de Setmana Santa gratuïts per a infants a les escoles Camps Elisis, Joan XXIII i Pardinyes. Els casals estan adreçats a famílies amb nens i nenes de 3 a 12 anys empadronats a Lleida.

En aquesta primera edició, hi haurà 216 places, 72 per escola, i es donarà prioritat a aquelles famílies que acreditin situacions de vulnerabilitat social. També hi haurà una reserva del 20% del total de places per a infants amb necessitats educatives especials.

L'objectiu principal dels Casals de Setmana Santa és "oferir un espai de lleure durant aquests dies de vacances de Setmana Santa i contribuir a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal dels pares i mares de la nostra ciutat" ha explicat la tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Sandra Castro. Tall de veu tinent d'alcalde Sandra Castro

La programació del casal vol potenciar el desenvolupament integral dels infants per mitjà del treball en valors com la solidaritat la tolerància a la llibertat i la diversitat. Les activitats de caràcter lúdic i educatiu programades volen contribuir al desenvolupament maduratiu, mitjançant l'expressió verbal i corporal, la creativitat o l'escola activa, entre d'altres.

Aquesta és la primera activitat que es realitza amb el finançament del Pla Corresponsables (2021-23) que el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya va atorgar a l'Ajuntament de Lleida fa dos mesos, per a la prestació de serveis de cura puntual a infants de 0 a 14 anys.

L'atorgament de places es farà a través de criteris puntuables. Aquí es primaran famílies monoparentals de categoria general, famílies monoparentals de categoria especial, famílies que hagin patit situació de violència de gènere i qualsevol altra situació de dones que presentin alguna dificultat (especialment dones sense suport familiar). La resta de casos o les situacions d'empat s'adjudicaran mitjançant un sorteig.

La inscripció es pot fer a través d'un tràmit a la web de l'Ajuntament de Lleida del 8 al 14 de març. A més, la Paeria ofereix un servei d'ajut per a fer la inscripció online, mitjançant el telèfon 973 93 02 47, disponible de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00 h.

L'horari dels casals és de les 8.30 a les 14 h.