<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36473>>.

Nou “Escorxadijous” amb “The Watching Machine”

Aquest dijous, a les 21 h, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull aquesta performance a càrrec de Macarena Recuerda Shepherd

Aquest dijous, a les 21 h, el Teatre Municipal de l’Escorxador acull aquesta performance a càrrec de Macarena Recuerda Shepherd

Aquest dijous, a les 21 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador, acull en el marc de la programació dels “Escorxadijous” de LaTemporada Lleida, la performance “The Watching Machine” de Macarena Recuerda Shepherd.

La màquina de mirar era el nom que rebien aquells objectes del S. XIX que a través de miralls i obturadors creaven il·lusions. En la peça The Watching Machine “la màquina” és la pròpia caixa escènica. En ella es juga amb la llum, les ombres i els reflexos per experimentar què és il·lusió, què és representació i què és convenció teatral. Una peça composta de petites instal·lacions on es ficciona la llum i les ombres a través d'il·lusions òptiques.

Les entrades (10 €, la general i 6 €, la reduïda) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l'Escorxador i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.