<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36527>>.

Visita a l’empresa de màrqueting online Up2You

El tinent d’alcalde Paco Cerdà ha obert vies de col·laboració per optimitzar la tecnologia i la formació en màrqueting online

El tinent d’alcalde Paco Cerdà ha obert vies de col·laboració per optimitzar la tecnologia i la formació en màrqueting online

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, s’ha reunit avui amb el CEO d’UP2YOU, Jordi Bernat, empresa especialista en màrqueting online. Cerdà i Bernat han acordat buscar els mecanismes de col·laboració que permetin optimitzar la tecnologia de l’empresa, l’espai de treball coworking per a 50 persones de què disposen o la possibilitat de formar equips de màrqueting online.
L’empresa treballa amb una cinquantena d’empreses de Lleida amb volums de facturació que van des dels tres-cents mil fins als quaranta milions d’euros. Bernat ha explicat que cada dia serveixen 6.000 persones interessades, leads, en les empreses de Lleida i que l’any passat van generar 35 milions d’euros en vendes.
La visita s’inclou en la ronda de contactes amb empreses de la ciutat de Lleida susceptibles de formar part d’alguna de les prestacions que s’ofereixen des del servei “Hola, empresa” que recentment ha estrenat la Regidoria.