El paer en cap, en la inauguració de la reforma del Gros Mercat al Polígon Industrial El Segre

L’empresa s’ha integrat en el grup suís Transgourmet Ibérica, el segon majorista d’Europa

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha assistit avui a la inauguració de la reforma de les instal·lacions del Gros Mercat al Polígon El Segre. Aquesta actuació s’emmarca en la recent incorporació d’aquesta firma al grup suís Transgourmet Ibérica, el segon majorista d’Europa. A l’acte ha assistit el seu director general, Lluís Labairu, que ha mostrat en una visita les principals reformes realitzades, entre les quals figuren mesures mediambientals i tecnologies més eficients.
Pueyo ha destacat que, per a la ciutat i el Polígon El Segre, és important comptar amb la presència de Transgourmet Ibérica que és la font de distribució d’una àmplia xarxa de petites i mitjanes empreses a Lleida de l’àmbit del comerç, l’hostaleria i la restauració: “Le petita i mitjana empresa sou la columna vertebral de l’economia d’aquesta ciutat”.
El Paer en Cap ha agraït els i les treballadores del sector de l’alimentació el seu treball i servei en els moments més durs de la pandèmia i ha recordat la vocació de Lleida per esdevenir la capital Agrobiotech del sud d’Europa l’any 2030.
Les obres formen part del creixement que Transgourmet Ibèrica va realitzar l’any passat, amb 38 nous supermercats a Catalunya -sota les marques SUMA, Proxim i Spar- un dels quals, a Lleida. Aquesta operació ha generat 82 nous llocs de treball a tot el Principat.