<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36534>>.

El Consell Rector de Turisme de Lleida aprova la liquidació dels comptes de l’any 2021

S’han actualitzat les propostes que es presentaran a la convocatòria dels Fons Europeus Next Generation

S’han actualitzat les propostes que es presentaran a la convocatòria dels Fons Europeus Next Generation

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha presidit avui la reunió del Consell Rector d'aquest organisme de promoció turística, que ha servit per aprovar l’informe de liquidació del pressupost de l’exercici 2021 i la seva adhesió al Pla de Mesures Antifrau de l’Ajuntament de Lleida.

En el decurs del consell s’ha informat del treball tècnic i de promoció que s’està duent des de Turisme de Lleida. En aquest sentit, s’ha destacat l’evolució de l’Operació 5 de Turisme Agrointel·ligent en el marc del projecte europeu Inno4Agro, que es concreta en la definició de gairebé 100 quilòmetres de noves rutes i el projecte Turisme 360º, amb una plataforma web i una app mòbil per a millorar la comercialització de productes turístics.

Cerdà ha explicat que “en aquest mandat, hem vist l’ocasió i l’oportunitat d’obrir-nos i, d’aquesta manera, tant a través del projecte POCTEFA, de turisme fluvial, com des de l’Operació de Turisme Agrointel·ligent de l’Inno4Agro, hem vist que Lleida no es pot explicar si no incloem en el relat de ciutat tota la seva corona verda, l’horta, les persones que hi viuen i que hi treballen”.

També s’ha destacat que el Pla Estratègic de Turisme de Lleida ja està en marxa i s’ha informat de l’entrada de Lleida a la xarxa de Destinos de Turismo Inteligente, (DTI).

El primer consell rector de Turisme de Lleida de l’any ha permès també actualitzar les propostes que es presentaran a la convocatòria dels Fons Europeus Next Generation i novetats importants que culminaran amb la implicació de Lleida en el calendari de la campanya de floració que es realitza a tota la comarca del Segrià.