Reunió de l’alcalde Pueyo amb l’Associació d’Empresaris de la Fusta

S’estudiaran vies de col·laboració a través de l’Imo

L’alcalde Miquel Pueyo s’ha reunit amb la presidenta de l’ Associació d’Empresaris de la Fusta de Lleida (AEF), Montse Borniquel, membres de la junta i representants de la COELL.

L’entitat aplega els gremis vinculats al sector: fusters i ebenistes, serradors i rematants, fabricants d’embalatges i magatzems de fusta.
L’alcalde ha felicitat Montse Borniquel per la seva recent incorporació al capdavant de l’Associació d’Empresaris i ha posat en valor la progressiva presència de dones a Lleida al capdavant de sectors professionals, com ha succeït en altres àmbits de la COELL com la construcció o els mestres pintors.
En la trobada s’ha destacat que el teixit empresarial de la fusteria ha pogut mantenir els nivells de comandes i feina que hi havia abans de la pandèmia gràcies a la construcció. Entre els actuals reptes del sector hi ha la incorporació de laboral de talent jove i, en aquest sentit, el Paer en cap ha ofert la col·laboració de la Paeria, per mitjà de l’Imo, per incrementar la presència de joves al sector.
L’alcalde ha destacat la i vitalitat del sector de la fusta a Lleida, que ha sumat la recerca i la innovació a la qualitat de les matèries primeres.
La reunió forma part de les trobades institucionals que manté el Paer en Cap amb entitats i associacions de la ciutat. Hi han assistit també Antonieta Solé, secretària de la COELL i Joan Miquel, president del Gremi de Fusters.