El Consell de Ciutat completa demà el seu procés constitutiu

El paer en cap, Miquel Pueyo, presidirà una nova sessió d’aquest òrgan consultiu i de foment de la participació, durant la qual es farà l’elecció de les vicepresidències i els membres de la Comissió Permanent i la Comissió de Salvaguarda, a més de triar les comissions temàtiques que es posen en marxa

El Consell de Ciutat, el principal òrgan consultiu, assessor i del foment de participació de la ciutadania a Lleida, arrenca demà a la Llotja les seves sessions de treball, després de la seva sessió de constitució que va tenir lloc el passat 27 de novembre.

El paer en cap, Miquel Pueyo, presidirà la trobada i donarà la benvinguda als assistents, acompanyat per la regidora de l’àmbit de Participació Ciutadana, Marta Gispert. L’ordre del dia inclou la finalització del procés constitutiu del Consell, amb l’elecció de les vicepresidències i els membres de la Comissió Permanent i la Comissió de Salvaguarda del Consell de Ciutat, a més de nomenar els nous consellers i consellers que s’incorporen a aquesta assemblea.

Durant la sessió també es debatrà la proposta de creació de comissions temàtiques i es triarà quines seran les que es posaran en marxa.

El Consell de Ciutat neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai permanent de diàleg en el qual la ciutadania i els responsables tècnics i polítics municipals puguin debatre sobre temés d’interès públic. Aquest òrgan és fruit de la transformació de les polítiques de Participació impulsada pel govern municipal des de l’inici del mandat amb la constitució dels Consells de Zona.