La segona jornada del Festival Poesia Lleida 2022, al Cafè del Teatre

“La festa del poema” amb els poetes Laia Martínez, Gonzalo Escarpa i Eduard Batlle; “El combat dels poemes” amb els poetes Pol Guasch i Maria Sevilla, i “Revisitant l’escriptor de Sueca. Celebrem Joan Fuster”. Diàleg entre Joan Francesc Mira i Enric Sòria, conduït per Carme Vidal-Huguet i lectura de poemes a càrrec de Josep Pedrals

Tres actes han centrat la segona jornada del Festival Poesia Lleida 2022, que aquest dimarts es desenvoluparà al Cafè del Teatre. A les 18 h, “La festa del poema” amb  els poetes Laia Martínez, Gonzalo Escarpa i Eduard Batlle; a les 19 h, “El combat dels poemes” amb els poetes Pol Guasch i Maria Sevilla, i a les 20 h, “Revisitant  l’escriptor de Sueca. Celebrem Joan Fuster”. Diàleg entre Joan Francesc Mira i Enric Sòria, conduït per Carme Vidal-Huguet i lectura de poemes a càrrec de Josep Pedrals.

El Festival Poesia Lleida 2022, que se celebra fins aquest dimecres, té com a eix central l’homenatge a Guillem Viladot. L’aforisme de l’autor agramuntí “Som nomenclatura de silencis. Qui, al bell mig?” presideix el programa d’enguany per celebrar simbòlicament el centenari del seu naixement, així com el recordatori a dos altres autors coetanis, Joan Fuster i Gabriel Ferrater.

Precisament, el darrer acte d’aquest jornada, al qual assistirà el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, es dedica a Joan Fuster amb un diàleg entre Joan Francesc Mira i Enric Sòria, conduït per Carme Vidal-Huguet i lectura de poemes a càrrec de Josep Pedrals.

La Paeria i l’IEI organitzen aquest festival poètic i està comissariat per Àngels Gregori i Anton Not. L’edició d’enguany compta amb la participació d’una trentena de poetes, intel·lectuals i artistes de procedència diversa del territori català i espanyol.