<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36580>>.

Jornada de portes obertes a l’Aula de Teatre sobre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècniques d’Actuació Teatral

Serà aquest dissabte a les 11.00 hores, per donar a conèixer aquesta titulació oficial per a formar actors, actrius i altres perfils relacionats

Serà aquest dissabte a les 11.00 hores, per donar a conèixer aquesta titulació oficial per a formar actors, actrius i altres perfils relacionats

L’Aula Municipal de Teatre organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes centrada a donar a conèixer el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècniques d’Actuació Teatral a totes les persones que vulguin cursar aquesta titulació oficial per a formar actors, actrius i altres perfils professionals relacionats amb la dinamització d’activitats i les tècniques d’expressió.

La cita és aquest dissabte a les 11.00 hores a la seu de l’Aula i les persones interessades a assistir-hi cal que confirmin la seva assistència enviant un correu electrònic a coordinaciocicle@aulateatre.com.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral se centra en l’aplicació de les tècniques d’interpretació, de moviment i vocals per actuar en viu o en mitjans audiovisuals, per dur a terme tasques de dinamització basades en l’actuació i per preparar en tècniques d’expressió i comunicació, amb criteris artístics, de qualitat i seguretat.

El cicle consta de 2.000 hores de formació a càrrec d’un equip docent especialista i repartides en dos cursos acadèmics, incloent-hi les pràctiques externes de formació en centres de treball. Per accedir-hi cal superar la prova d’accés específica del centre. El període d’inscripció en aquesta prova va del 18 d'abril al 3 de juny i aquesta tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral és un títol oficial atorgat per la Generalitat de Catalunya. L’Aula ha format part activa en la creació d’aquests nous estudis, llargament demanada pel sector teatral, i els oferta des de la seva posada en marxa.