Clou el Festival Poesia Lleida 2022

“Suau vellut de silencis i mots. Celebrem Gabriel Ferrater”, el diàleg entre Marta Pessarrodona, Sam Abrams  i Jordi Cornudella, comissari de l'Any Ferrater, posarà el punt i final a aquesta edició al Cafè del TeatreA les 18, “Les primeres veus”, amb els poetes Núria Contreras, Joan Deusa, Carla Fajardo i  Anna Gas amb les intervencions musicals del Col·lectiu Free’t

Aquest vespre el Cafè del Teatre acollirà els dos darrers actes del Festival Poesia Lleida 2022. “Suau vellut de silencis i mots. Celebrem Gabriel Ferrater”, el diàleg entre Marta Pessarrodona, Sam Abrams  i Jordi Cornudella, comissari de l'Any Ferrater, posarà el punt i final a aquesta edició. A les 18, se celebrarà “Les primeres veus”, amb els poetes Núria Contreras, Joan Deusa, Carla Fajardo i  Anna Gas amb les intervencions musicals del Col·lectiu Free’t.

El Festival Poesia Lleida 2022 ha tingut com a eix central l’homenatge a Guillem Viladot. L’aforisme de l’autor agramuntí “Som nomenclatura de silencis. Qui, al bell mig?” ha presidit el programa d’enguany per celebrar simbòlicament el centenari del seu naixement, així com el recordatori a dos altres autors coetanis, Joan Fuster i Gabriel Ferrater.

La Paeria i l’IEI organitzen aquest festival poètic i està comissariat per Àngels Gregori i Anton Not. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació d’una trentena de poetes, intel·lectuals i artistes de procedència diversa del territori català i espanyol.