<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36613>>.

Obertes les inscripcions per als cinc tallers del Lleida _potFest

Són gratuïts, amb inscripció prèvia i es realitzaran durant els dies que se celebra el Festival

Són gratuïts, amb inscripció prèvia i es realitzaran durant els dies que se celebra el Festival

El Lleida _potFest ha obert les inscripcions per als cinc tallers que s’han organitzat durant els dies que se celebra el Festival. En aquests tallers, que són gratuïts però requereixen inscripció prèvia, es treballaran diferents temàtiques: reciclatge de pots d’sprai, tres en què es realitzaran murals comunitaris i un altre d’un mural efímer.

Taller artístic de reciclatge amb l'equip de CactuSoup

Els participants aprendran a donar una segona vida als pots d’sprai convertint-los en autèntiques obres d'art. Edat: A partir de 12 anys. Es realitzarà al Parc de l'Aigua de la Bordeta (Galeria del Grafit), diumenge 3 d’abril, de 10 a 13 h (Torns de 30 minuts).

Taller mural comunitari amb l'artista Foxy

Es realitzarà a la plaça de l'Esplai de la mà de l'artista Foxy. Els participants utilitzaran pintura i rodets per canviar entre tots l'aparença d'aquest espai tan emblemàtic. Edat: A partir de 12 anys. Divendres 8 d'abril, de 16 a 19 h (Torns de 30 minuts).

Taller mural collage comunitari amb l'artista Txus Montejano

Es farà un collage amb cartró, teles i altres material sobre un mur de la galeria del grafit. Les persones que participin poden portar teles i altres materials per donar-los una segona vida i passaran a formar part del collage. Edat: A partir de 12 anys. Es realitzarà al Parc de l'Aigua de la Bordeta (Galeria del Grafit), dissabte 9 d’abril, de 10 a 13 h (Torns de 30 minuts).

Taller mural efímer amb l'Artista Zosen de la mà de Montana Colors

Amb sprais es pintarà sobre murs que es muntaran al mig de la plaça. A partir de 12 anys. Es realitzarà dissabte, 9 d’abril, a la plaça Sant Jordi de la Bordeta (davant de l'antic Mercat Municipal). De 16 a 19 h (Torns de 30 minuts).

Taller mural col·laboratiu amb l'Artista Keke López

Taller mural de tècnica mixta amb sprais, plantilles i altres elements amb què es realitzaran diferents obres i intervencions als murs de la galeria del grafit. Edat: A partir de 12 anys. Parc de l'Aigua de la Bordeta (Galeria del Grafit). Diumenge 10 d'abril, de 10 a 13 h (Torns de 30 minuts).

El Festival _potFest 2022 embellirà el barri de la Bordeta

Lleida acollirà per segona vegada el festival d’art urbà _potFest. L’edició del 2022 se celebrarà al barri de la Bordeta del 4 al 10 d’abril amb l’objectiu de posicionar-lo com un esdeveniment de ciutat, que arreli a la programació cultural, millorar i embellir el paisatge urbà i aconseguir la participació i complicitat de la ciutadania.

Enguany el festival es desenvoluparà al barri de La Bordeta, on es pintaran 4 murals de gran format i es realitzaran els tallers participatius. Tot i això, el festival Lleida _potFest vol mantenir el seu lligam amb el barri on va néixer, el del Centre Històric, per la qual cosa es realitzarà un cinquè mural en aquest barri i així consolidar el compromís del festival en la recuperació de murs i parets mitjaneres des d’un punt de vista artístic que donin al barri la força i identitat d’aquestes obres murals.

Programa

El festival es desenvoluparà del 4 al 10 d’abril de 2022 amb el següent programa:

Intervencions murals de gran format:

1. Intervenció mural de MISS BIRDY paret mitgera edifici Carrer de La Granadella, 18 del barri de La Bordeta. Del 4 al 10 d’abril de 2022.

2. Intervenció mural de CARLOS CALLIZO a l’Avinguda de les Garrigues, 120 (cantonada carrer de l’Impressor Botet) del barri de La Bordeta. Del 4 al 10 d’abril de 2022.

3. Intervenció mural de GALLETA MARIA al Carrer Boqué, 7 del barri de La Bordeta. Del 4 al 10 d’abril de 2022.

4. Intervenció mural de ALBERT BONET a l’Avinguda de les Garrigues, 68 al barri de La Bordeta. Del 4 al 10 d’abril de 2022.

5. Intervenció mural de CASE MACLAIM al Carrer Ronda de Sant Martí, 10 del barri del Centre Històric. Del 4 al 10 d’abril de 2022.