<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36625>>.

Jornada per atansar a l’alumnat els projectes entorn a la Cooperació i l’Esport

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha participat en la segona sessió de la trobada, que s'ha fet a l'INEFC Lleida i s’ha centrat en l’esport com a eina per al desenvolupament i la igualtat

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha participat en la segona sessió de la trobada, que s'ha fet a l'INEFC Lleida i s’ha centrat en l’esport com a eina per al desenvolupament i la igualtat

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha participat en la segona sessió de la Trobada sobre Cooperació i Esport que s’ha fet a l’Inefc Lleida. El sotsdirector de l’INEFC, Sebastià Mas, ha acollit la jornada, que està enmarcada en el projecte Inefc Social i s’ha centrat en atansar a l’alumnat l’esport com a eina per al desenvolupament i la igualtat. Els objectius de la trobada són acostar el món de la cooperació i l'esport als i les alumnes, promoure i incentivar la seva participació en projectes de cooperació internacional i donar a conèixer diferents projectes de cooperació internacional.
L’Ongd Catalana Alkaria organitza la “Trobada esport i cooperació a Lleida”, projecte finançat per l’Ajuntament de Lleida dins la convocatòria d’Educació per la Transformació Social, per parlar sobre esport i cooperació internacional. En aquesta trobada es desenvolupa al voltant del basquet lleidatà, un esport tradicionalment actiu en accions solidàries.
La trobada d’avui ha recollit el testimoni del Coordinador del projecte BQ Solidari, Vidal Sabater; l’experiència d’un projecte d’esports a un camp de refugiats a Lesbos a càrrec de l’alumne d’INEFC Lleida, Adrià Cunyat, i la intervenció “Esport, teixit associatiu i transformació social” de la tècnica de sensibilització de la Coordinadora d’ONGd i aMS de Lleida, Anna Sans. Per finalitzar l’acte, s’ha comptat amb un debat i conclusions de l’alumnat d’INEFC, moderat pel president de l’entitat Alkaria, Xavier Barreda.