Turisme de Lleida, a la presentació del menú de la Cuina del Caragol a Madrid
El tinent d’alcalde Paco Cerdà ha acompanyat la delegació de la Federació de Colles de l’Aplec, que ha organitzat aquest acte amb un menú elaborat per alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida per promoure aquest producte i la festa lleidatana
El tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha acompanyat la delegació de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, presidida per Ferran Pèrdrix, que aquest migdia ha presentat a Madrid un nou menú de “La Cuina del Caragol”. L’Aplec 2022 se celebrarà del 20 al 22 de maig i avui s’ha fet aquest acte en forma de degustació de la cuina del cargol amb un menú elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Després de la pausa marcada per la pandèmia el “Caragol Tour” torna a Madrid, com ho farà a Barcelona i a Saragossa, per promocionar aquest producte ancestral de la cuina de Lleida i una de les festes més emblemàtiques de la ciutat, l’Aplec del Caragol, que enguany celebra la seva XLI edició. Declarat Festa d’Interès Turístic Nacional d’Espanya i Festa Tradicional d’Interès Nacional a Catalunya, escalfa motors amb l’empenta dels seus 13.500 collistes en un esdeveniment multitudinari on s’arriben a consumir fins a 13 tones de caragols, en tres dies de festa gastronòmica.
Després de la pausa marcada per la pandèmia el “Caragol Tour” torna a Madrid, com ho farà a Barcelona i a Saragossa, per promocionar aquest producte ancestral de la cuina de Lleida i una de les festes més emblemàtiques de la ciutat, l’Aplec del Caragol, que enguany celebra la seva XLI edició. Declarat Festa d’Interès Turístic Nacional d’Espanya i Festa Tradicional d’Interès Nacional a Catalunya, escalfa motors amb l’empenta dels seus 13.500 collistes en un esdeveniment multitudinari on s’arriben a consumir fins a 13 tones de caragols, en tres dies de festa gastronòmica.