La Paeria informa favorablement en comissió desestimar el recurs de reposició d'EDALSA contra la reversió íntegra de l'antiga terminal d'autobusos

La desestimació es votarà en el ple d’aquest divendres

La desestimació es votarà en el ple d’aquest divendres

La Comissió informativa per a les Polítiques de Gestió d'Economia, Presidència, Participació i Promoció Econòmica ha votat favorablement desestimar el recurs de reposició interposat per EDALSA (Estació d’Autobusos de Lleida) contra l’acord plenari del passat 25 de febrer, on es va aprovar el final de la concessió del servei i la reversió de l’antiga terminal al patrimoni municipal transcorreguts els 50 anys estipulats.

L’informe jurídic realitzat per l’Oficial Major resol desestimar íntegrament el recurs, amb els vots favorables dels grups d’ERC, JxCat i Comú i l’abstenció del PSC, el PP, Ciutadans i els regidors i la regidora no adscrits. Aquest acord es votarà en el ple extraordinari de l’Ajuntament de Lleida convocat per a aquest divendres, a les 9 h.

L’informe jurídic de l’Oficial Major estableix que “l’objecte de la reversió ha de ser la finca originàriament destinada a l’estació d’autobusos” o, el que és avui el mateix, les tres finques registrals dividides pel concessionari el 1988.

En el recurs reposició presentat per l’empresa, EDALSA va al·legar que només corresponia retornar al patrimoni municipal una de les tres finques registrals, les andanes i espais adjacents, però no les altres dos, on es trobaven les oficines i un antic restaurant.