<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36665>>.

Visita a les noves instal·lacions de l’empresa REFISA a Lleida

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, acaba amb aquesta visita una primera tanda de trobades amb organitzacions de Lleida que han donat lloc al Servei ‘Hola, empresa’

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, acaba amb aquesta visita una primera tanda de trobades amb organitzacions de Lleida que han donat lloc al Servei ‘Hola, empresa’

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda de la Generalitat a Lleida, Ramon Alturo, ha visitat les noves dependències de REFISA a Lleida, al polígon industrial El Segre, amb el director general de l’empresa, de Jordi Salud. Aquesta organització, amb 35 anys de recorregut a Lleida, es troba en ple procés de creixement i ampliació dins de la mateixa ciutat.

Cerdà va visitar l’antiga ubicació de l’empresa en reunions amb diverses empreses de Lleida, per detectar necessitats. Precisament, a partir d’aquests contactes amb el teixit empresarial de Lleida es va anar teixint el servei ‘Hola, empresa’ de la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida.
REFISA, que culmina ara un procés d’expansió, compta amb una plantilla de 125 persones a Lleida. És una empresa líder en el disseny i la producció de tot tipus de materials i estructures amb ‘composites’ (materials compostos) que per la seva lleugeresa, alta resistència i versatilitat, constitueixen un material de referència en el sector ferroviari. Però també en el transport, l’aeronàutica, el naval, l’automoció o la construcció. La firma, amb subseus a Sèrvia i a Santiago de Xile, treballa en centenars de projectes arreu del món, entre els quals el tren de Media a la Meca, el metro de Singapur o el de Miami, el tramvia de Canberra o de Sidney, el suburbano de Mèxic i desenes de treballs que des de Lleida arriben als cinc continents.
Considerada una indústria 4.0 amb emissions zero, l’empresa lleidatana segueix un estricte compliment de compromís ètic en contractació i sostenibilitat que li permeten esdevenir un referent mundial per empreses com Alstom, Stadler, CAF, Talgo, etc.