El Bus Turístic arrenca temporada per Setmana Santa

Més visites guiades i la ruta “Lleida Sacra” seran els motors dinamitzadors del turisme a la ciutat durant aquests dies

Turisme de Lleida ha reforçat el programa d’activitats turístiques per aquesta Setmana Santa, en la qual es preveuen unes bones xifres de visitants i ocupació hotelera a la ciutat de Lleida. A més, coincidint amb l’inici d’aquest període, el Bus Turístic arrenca la seva temporada aquest dissabte, dia 9 d’abril, amb inici de recorregut a la parada de Pont Vell/Paeria els matins a les 11 h-12 h-13 h i a les 16 h-17 h-18 h-19 h a les tardes. Com ja s’ha fet en altres ocasions, les persones que agafin el bus per anar a visitar el castell templer de Gardeny, tindran entrada gratuïta en aquest equipament.

Durant  la Setmana Santa, Turisme de Lleida desplega un programa d’activitats que permeten descobrir les restes arqueològiques que es conserven en diferents espais de la ciutat, amb la ruta “Lleida Secreta”. També s’ofereix el recorregut per diferents edificis modernistes a la ruta “Lleida Modernista” i altres opcions tot passejant pel Centre Històric amb el “Lleida City Tour” o la visita al Centre Històric i el Dipòsit de l ‘Aigua.

A més, en el context de la Setmana Santa, es desenvolupa la ruta de la ‘Lleida Sacra’ que inclou la visita a diferents espais religiosos com l’Oratori dels Dolors, l’església de Sant Andreu i els seus passos, la Catedral Nova i l’església de la Sang.

El preu de les visites guiades és de 5€ tot i que són gratuïtes per a menors de 13 anys. És imprescindible fer reserva prèvia al 973700319 o enviant un correu electrònic a infoturisme@paeria.cat.

VISITES GUIADES DURANT LA SETMANA SANTA:

Dissabte 9 d'abril

Castell Templer de Gardeny (10:30h CAT i 12h CAST)

Centre Històric i Dipòsit de l’Aigua (17h)

Diumenge 10 d'abril

Templer per un dia (12h)

Lleida City Tour (11:30h)

Dijous 14 d'abril

Lleida Sacra (17h)

Divendres 15 d'abril

Lleida Secreta (11:30h)

Lleida City Tour (17h)

Dissabte 16 d'abril

Castell Templer de Gardeny (10:30h CAT i 12h CAST)

Lleida Modernista (17h)

Diumenge 17 d’abril

Castell Templer de Gardeny (10:30h CAST i 12h CAT)

Lleida City Tour (11:30h)

Per a qualsevol informació sobre la promoció turística de la ciutat de Lleida es pot visitar la pàgina web de Turisme de Lleida www.turismedelleida.cat .