La Paeria presenta la plataforma de participació digital Decidim al Consell de Zona de Noguerola, Estació i av. del Segre

El paer en cap ha presidit la reunió del consell de zona 02

L’Ajuntament de Lleida ha presentat la plataforma de participació Decidim als integrants del Consell de Zona de Noguerola, Estació i av. del Segre en una reunió que, aquest dimecres, ha presidit el paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde Sandra Castro i de la regidora de Participació, Marta Gispert.

L’alcalde ha destacat que la plataforma digital participativa “Decidim” és una eina avançada de participació que permet, de manera, senzilla, intuïtiva i fiable, que la ciutadania prengui part en diferents processos participatius. La Paeria és un dels primers grans municipis de Catalunya on s’implementa.

La posada en marxa de “Decidim” està alineada amb la voluntat de l’equip de govern de fer una Paeria més transparent, sòbria, poc piramidal i millorar en la participació pública. També, d’apoderar la ciutadania i avançar en la democràcia participativa.

En la reunió del Consell de Zona de Noguerola, Estació i av. del Segre s’ha renovat el grup dinamitzador amb la voluntat d’ampliar-lo amb més veïns i veïnes i entitats del barri. A més, s’ha informat sobre la creació de dos comissions de treball sobre les temàtiques: espai i manteniment; i cultura, convivència i civisme.