<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36735>>.

El pa de Sant Jordi, a punt per a la festa del llibre i de la rosa

El Gremi de Forners l’ha presentat al Palau de la Paeria

El Gremi de Forners l’ha presentat al Palau de la Paeria

El Gremi de Forners ha presentat el pa de Sant Jordi a l’Ajuntament de Lleida, en un acte presidit pel paer en cap, Miquel Pueyo, i per la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert. Per part dels forners, han assistit Pilar Marqués, presidenta del gremi; Pau Borràs, vicepresident, i Manuel Llaràs.

L’alcalde ha destacat que, enguany, l’organització de la diada de Sant Jordi recupera la normalitat després de les restriccions de la pandèmia i ha expressat el desig que la meteorologia permeti el desenvolupament de la jornada. Pueyo ha animat la ciutadania a participar en la festa regalant llibres, roses i, també, aquest pa del Gremi de Forners on es combinen els sabors del formatge, la sobrassada, els cereals i les nous que, a més, acaben dibuixant la senyera.

Marta Gispert ha donat suport al Gremi de Forners en un context difícil marcat per la pujada dels preus de l'energia i de les matèries primeres, que afecta directament aquest sector.

A la presentació també han assistit els regidors Carme Valls i Joan Queralt. El pa de Sant Jordi es vendrà en les fleques del Gremi de Forners i, també, en la parada que, dissabte, s’ubicarà a l’av. de Francesc Macià que, amb la rambla de Ferran, és l’epicentre de la festa a la ciutat.