<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36740>>.

V edició del “Gaudim a la plaça” a Balàfia

La comissió escola i entorn del barri ha preparat diverses activitats per al divendres a la plaça M. Aurèlia Capmany per a infants i adolescents i les seves famílies

La comissió escola i entorn del barri ha preparat diverses activitats per al divendres a la plaça M. Aurèlia Capmany per a infants i adolescents i les seves famílies

La comissió escola i entorn del barri de Balàfia, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida, ha organitzat la V edició del “Gaudim a la plaça” per aquest divendres 29 d’abril, de 17 a 19 h., a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al costat del Centre Cívic del barri. La jornada preveu diverses activitats obertes a infants i adolescents i les seves famílies perquè puguin compartir espais de lleure, aprenentatge i socialització. La iniciativa compta amb la participació de diverses entitats del barri.

La comissió ha promogut “Gaudim a la plaça”, de caràcter comunitari, lúdic i educatiu per intercanviar experiències i teixir vincles entre els agents socials i professionals que actuen en aquest entorn. Alhora, l’activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida, que són una proposta educativa innovadora que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves de la societat. S’adrecen a l’alumnat i a la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits. Aquests plans són fruit d’un conveni entre la Paeria i el Departament d’Educació de la Generalitat.
Les Comissions d’escola-entorn són un espai de trobada i de treball de les diferents institucions i entitats dels barris de Lleida per proposar i articular actuacions com aquesta de caràcter comunitari, lúdic i educatiu amb la població infantil i juvenil i les seves famílies.