Artixoc convida el públic familiar a visitar el seu “Bosc de sons”

En el marc de la programació “Amb la tribu” de LaTemporada Lleida, l’Auditori Municipal Enric Granados acull aquest espectacle dissabte, 30 d’abril, a les 18.30 hores

La companyia de teatre “Artixoc” convida el públic familiar a visitar el seu “Bosc de sons” aquest dissabte, 30 d’abril, a les 18.30 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació “Amb la tribu” de LaTemporada Lleida.

Jaume Piqué, percussions; Berta Puigdemasa, arpa, i l’actriu Roser Plasencia oferiran aquest espectacle recomanat per a infants fins a 7 anys en què descobriran la cançó del bosc i els animals que hi viuen.

Quan la Lluna i el Sol decideixen deixar el bosc i pujar al cel, creen el pas del temps i les estacions. I així és com el bosc canvia de colors i cobra vida davant dels ulls del públic.

Artixoc, companyia de Teatre  és una companyia lleidatana formada per gent amb molts anys d’experiència en la pedagogia de les arts. Els interessa especialment la cultura popular, ja que ens ajuda a entendre la identitat i evolució dels pobles. Combinen dansa, música i teatre, sempre orientats a infants i joves.

Entrada general: 8€ / reduïda: 6€. Promoció d’un pack familiar (4 entrades) per 20 € (Promoció limitada). També es poden comprar online al web de LaTemporada Lleida.