La dona pren protagonisme en la Festa Major de Montserrat

L’associació de veïns i veïnes de la partida de l’Horta de Lleida proclama la nova pubilla i ret homenatge a Maria Aguilà per la seva implicació en les activitats de l’entitat

Els veïns i veïnes de la partida de Montserrat han iniciat aquesta tarda els actes festius de la seva Festa Major, atorgant un protagonisme especial a les dones amb dos actes: la proclamació de la pubilla del 2022 i el reconeixement a Maria Aguilà Valls per la seva trajectòria i servei personal envers el col·lectiu veïnal. Un acte al qual han assistit el regidor de Festes, Ignasi Amor, el de l’Horta, David Melé, i el també paer Joan Queralt.

El plat fort de la programació festiva tindrà lloc demà dissabte, ja que de bon matí està previst el tradicional esmorzar popular i la tirada de bitlles, amb la participació d’equips de totes les partides de l’Horta. La jornada finalitzarà amb la representació teatral de ‘Cirano de Bergerac’, a càrrec de la companyia Teatre del Talión. Cal assenyalar que la recaptació de la taquilla es destina a fins benèfics.
Els actes festius finalitzaran diumenge amb el dinar de germanor i el ball, a càrrec del Duo Joan Carbonell.