<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36787>>.

Arrenquen els actes més populars de la Festa Major de Magraners

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor del barri, Paco Cerdà, assisteixen a les activitats que es desenvolupen entorn el pavelló municipal Albert Vilaginés, guanyador del tradicional concurs de truites

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor del barri, Paco Cerdà, assisteixen a les activitats que es desenvolupen entorn el pavelló municipal Albert Vilaginés, guanyador del tradicional concurs de truites

Els jocs per a infants, els esports i la gastronomia acaparen els actes més populars de la Festa Major de Magraners, que avui han arrencat amb força de bon matí. Esmorzar amb xocolata per la mainada, que s’ha atansat a participar en la cursa de cintes amb bicicletes entorn el pavelló municipal, o que han gaudit dels jocs infantils instal·lats en el pati de l’institut escola del barri, han estat algunes de les activitats més matineres.
Aquestes es combinen amb els esdeveniments esportius. Competicions de petanca durant tot el dia, però també partits de futbol a la tarda, de campionat oficial i també de solteres i solters contra casades i casats.
La presidenta de l’AV de Magraners, Pili Sánchez, ha acompanyat el paer en cap, Miquel Pueyo; el tinent d’alcalde Paco Cerdà, així com la regidora Begoña Iglesias, durant la passejada que han fet pel barri per saludat els veïns i veïnes que han participat en alguna d’aquestes activitats, entre les quals cal destacar el tradicional concurs de truites.
Paco Cerdà ha pres part activa en el mateix com a membre del jurat, que ha qualificat sobre l’excel·lent qualitat de les 11 propostes culinàries presentades, que els participants han elaborat a l’exterior del pavelló municipal. El tinent d’alcalde, juntament amb el cuiner Salvador Llamas i la secretaria de l’entitat veïnal, Paola Ruiz, han elegit guanyador a Albert Vilaginés.
Les activitats de la Festa Major continuen aquesta tarda amb el berenar pels jubilats i jubilades al Pavelló; la festa Holi, al Camp de Futbol, i el Palo Enjabonado, a l’Hangar. El punt final de la jornada és per la música. El ball amb l’Orquestra Mediterràneo i la Discomòbil.