La comunitat senegalesa celebra el Ndogou al Pati de les Comèdies

És el nom amb què es designa el trencament del dejuni diürn del mes de Ramadà

La tinent d’alcalde Jordina Freixanet i els regidors Mariama Sall, Ignasi Amor i Joan Ramon Castro han participat aquest vespre, al Pati de les Comèdies, en la celebració del Ndogou, terme usat al Senegal per designar el trencament del dejuni diürn del mes de Ramadà amb cafè, té, dolços, pastes tradicionals i fruits secs.

L’associació senegalesa de Lleida que dies abans havia fet una invitació popular a compartir el Ndogou després de la posta de sol, ha fet coincidir la celebració amb l’espectacle “La familia Tombedou”, de les companyies Roseland & Kay Feech, programat en el marc de la Fira de Teatre de Titelles.
“La Família Tombedou” és un espectacle familiar musical itinerant i gratuït, de 40 minuts de durada, que s’ha estrenat a Catalunya dins del marc de la Fira de teatre de Titelles.
En finalitzar l’espectacle, l’associació senegalesa ha començat amb els preparatius per a fer el trencament del dejuni i convidar a tothom a compartir aquest moment de comunió i germanor, i a tastar els deliciosos dolços senegalesos i l’especiat cafè touba, típics del Ndogou.