<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36822>>.

La Paeria difon els Objectius de Desenvolupament Sostenible entre 800 estudiants de secundària a través d’una obra de teatre

La Inestable 21 de l’Aula Municipal de Teatre escenifica l’obra POLS

La Inestable 21 de l’Aula Municipal de Teatre escenifica l’obra POLS

La regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha donat el tret de sortida a les sessions escolars de la nova edició de l’obra de teatre POLS, a càrrec de la Companyia La Inestable 21 de l’Aula Municipal de Teatre. Aquesta peça treballa els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La representació, dirigida a l’alumnat dels instituts de la ciutat, té lloc els dies 5 i 6 de maig a la Sala 1 del Teatre Escorxador, en dos torns, a les 10 h i a les 12 h.

L’objectiu principal d’aquest projecte resideix a donar a conèixer els ODS als i les joves de Lleida. L’espectacle s’ofereix a les classes de 2on d’ESO que, després, treballaran a l’aula diferents temàtiques vinculades a la solidaritat i la diversitat cultural. L’obra s’acompanya d’una Guia Didàctica amb diferents activitats per a conèixer els ODS que s’ha enviat a tots els centres educatius de la ciutat. La intenció és poder treballar de forma transversal i anual amb tots els centres educatius i amb els 2ns d’ESO.

Més de 800 joves de 2on de la ESO de 12 centres educatius diferents de la ciutat gaudiran d’aquesta obra que fora part d’un projecte d’Educació per la Transformació Social, amb la finalitat de crear consciència crítica. El guió de l’obra s’ha fet amb els i les joves de la companyia teatral.

Els instituts que gaudiran de la representació són: INS Torrevicens, INS FEDAC, Fundació Privada Ilersis, INS Ronda, INS Estonnac, INS Templers, INS Manel de Montsuar, INS Torre Queralt, INS Episcopal, INS Joan Oró, INS Gil i Gaya i l’INS Sant Jaume les Heures.

Els actors i actrius de La Inestable 21 són Blau Terés, Emma Cruz, Jan Marc Salamanca, Lamira, Mar Ribalta, Núria Egea i Tina Muñoz.