La façana de la Paeria i els ponts de Lleida, de color vermell amb motiu del Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja

Enguany coincideix que es compleixen 150 anys de l’entitat humanitària a Lleida

L’Ajuntament de Lleida il·luminarà aquest vespre la façana del Palau i els ponts de la ciutat de color vermell, amb motiu del Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, per commemorar el naixement de l'Henri Dunant, l'empresari suís que va ser el fundador de l'entitat.

Amb l’acció de vestir la Paeria i els viaductes sobre el Segre amb el color institucional de l’entitat humanitària, l’Ajuntament s’afegeix a l’agraïment que Creu Roja fa a tota la ciutadania de Lleida pel suport rebut durant la seva història. Precisament enguany coincideix que Creu Roja Lleida compleix 150 anys, i per celebrar-ho l’entitat ha preparat tot un seguit d'activitats durant l’any.
Amb aquesta diada, Creu Roja també vol fer un agraïment al voluntariat, tècnics i tècniques de l'entitat, socis i sòcies, administracions públiques i empreses, entitats i persones que donen el seu suport per tirar endavant la nostra tasca humanitària.