<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36850>>.

Àmplia oferta d’espectacles familiars al Parc dels somriures

“The Tower” de la companyia Traüt, “Secrets” de Tombs Creatius, “De cap per avall” d’Ambauka o “El conte del Marraco” amb la Barrila, entre les propostes aquest dimecres, 11 de maig, Dia de Sant Anastasi

“The Tower” de la companyia Traüt, “Secrets” de Tombs Creatius, “De cap per avall” d’Ambauka o “El conte del Marraco” amb la Barrila, entre les propostes aquest dimecres, 11 de maig, Dia de Sant Anastasi

L’Ajuntament de Lleida, en el marc de la Festa Major, ha programat per aquest dimecres, 11 de maig, Dia de Sant Anastasi, una àmplia oferta d’espectacles familiars al Parc dels somriures situat als Camps Elisis. Entre les propostes, destaca “The Tower” de la companyia Traüt, “Secrets” de Tombs Creatius, “De cap per avall” d’Ambauka o “El conte del Marraco” amb la Barrila.

The Tower, de la companyia Traüt, és espectacle familiar amb música en directe. Dimecres, 11 de maig a les 11 h a l’Amfiteatre dels Camps Elisis.

Una torre d'assalt plena de sorpreses. Uns soldats anglesos bojos i maldestres preparen una gran torre d'assalt medieval per atacar l'enemic. Però no sempre tenen ben clar qui és l'enemic i s'emboliquen en un seguit de situacions còmiques que fan riure a tothom.

El mateix dia 11 de maig es podran descobrir “Secrets” de Tombs Creatius (de 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h a la zona Trenet).

"Secrets" és un espectacle vivencial de carrer que proposa al públic ser protagonista de la seva pròpia història a través d’un recorregut en la recerca d’un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se emportar per la curiositat. Artesania i tecnologia es combinen per oferir una experiència personalitzada, intensa i intransferible.

“De cap per avall” d’Ambauka es podrà veure a l’escenari Passarel·la a les 12 h.

Ambauka vol posar el món de cap per avall, capgirar i canviar les coses del nostre entorn que no ens agraden, i implica el públic des de l'inici per assolir junts aquest objectiu compartit. Les cançons, al llarg de l’espectacle, conviden a reflexionar sobre qüestions emocionals, socials i medioambientals actuals de manera dinàmica i divertida.

A les 18 h, a l’escenari pavelló de vidre hi haurà Zumba amb portanadons. Alleta organitza aquesta activitat on podreu ballar tota la família amb el vostre nadó portejant-lo.

I per acabar la jornada, a les 19.30, a l’escenari Esteve Cuito (amfiteatre) la Barrila explicarà “El conte del Marraco”.