Cinquena nit de revetlles i concerts als Camps Elisis amb motiu de la Festa Major de Lleida

Ampli repertori musical d’estils variats per a tots els públics

Els Camps Elisis han acollit aquesta passada nit la darrera revetlla de la Festa Major, amb diversos concerts d’agrupacions musicals d’estils variats per a tots els públics.

El grup Miarnaus ha mostrat el seu directe enèrgic amb música d’estil indie-pop i cançons amb històries quotidianes que s’escriuen entre Nàpols i Lleida. Posteriorment ha estat el torn de “Habla de mi en presente”, amb música exòtica per a uns i font de nostàlgia per a altres.

La nit dels 40 Principals ha continuat amb The Tyets, el jove duet de Mataró conegut com “Els Tiets”. El grup ha ofert la seva particular proposta sonora tropical, fresca i desenfadada, combinada amb un directe amb banda potent.

La Fúmiga també ha presentat el seu segon disc “Fotosíntesi”, amb referència a la llum i l’energia com a temàtica transversal, que els arriba de molts llocs i els fa créixer. Ha tancat la nit en aquest escenari Brian Cross, creador del Festival Popstar a Amnesia (Eivissa), i Javi Reina, referent en l’escena musical electrònica del país i amb projecció internacional.

D’altra banda, l’escenari San Miguel. La Glorieta AM+ ha acollit la sessió del grup Sauce, que ha presentat una actuació a base d’scratchs, ritmes melòdics i cançons impactants
Després ha estat el torn de Naio Decler, amb sessions Deep House elegant, amb melodies en alguns casos acompanyades de veus, una de les característiques que defineixen la Noemí. Finalment, ha pres el relleu Nito, amb melodies fosques i hipnòtiques i un tall progressiu.

Lleida encara avui, dia de Sant Anastasi, el darrer dia de la Festa Major, on destaquen com a plats forts les matinals del seguici, la sortida de Sant Anastasi i la processó, l’ofrena floral i, a la tarda, la tradicional batalla de flors i el Castell de Focs Artificials per cloure la festa.