29 centres educatius participen en el programa educatiu “l’Aventura de la vida”

La tinent d’alcalde Montse Pifarré ha remarcat l’aportació d’aquest projecte en la promoció d’hàbits saludables i en construcció d’un món millor per a tothom La iniciativa, impulsada per la Paeria i Fundesplai amb el suport de la Generalitat, ha clos avui a l’amfiteatre dels Camps Elisis amb una actuació dels infants de l’Aula Municipal de Teatre

El programa educatiu “l’Aventura de la vida” ha clos avui el curs amb un acte presencial a l’amfiteatre dels Camps Elisis i amb la participació del conjunt d’escoles que hi ha pres part aquest 2021-22. L’acte ha portat per títol “Un món millor” per valorar les persones i les accions que permeten avançar i aportar a un món més sostenible i humà.
La tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, ha destacat que són les contribucions diàries de tothom que permeten mirar al futur amb l'optimisme amb aquesta voluntat de construir un món millor. Pifarré ha explicat que enguany hi han participat 29 escoles, amb activitats com els Esmorzars saludables, les gimcana Viu la discapacitat o els tallers d’higiene ocular o postural. I també ha remarcat les disset edicions d’aquest programa, amb el desig que puguin celebrar-se moltes més, amb la implicació dels centres educatius del a ciutat, que vetllen en la promoció d’hàbits de salut entre l’alumnat. Igualment, la tinent d’alcalde ha agraït la col·laboració de l’Aula Municipal de Teatre, ja que els infants del centre han preparat una actuació per a l’acte de cloenda.
El programa l’Aventura de la vida és un projecte que fomenta hàbits saludables en diferents àmbits, com l’alimentació, el descans, la higiene, la prevenció accidents o la prevenció consum d’alcohol i tabac. També promou el desenvolupament de les habilitats per a la vida, com l’autoestima, la comunicació assertiva, la resolució de conflictes, el pensament crític, el maneig emocional, etc.
Aquest programa està impulsat per la Paeria i Fundespali, amb el suport dels Departaments de Salut i d’Educació de la Generalitat.