<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36878>>.

L’entrada infantil i el concert de bandes activen el dia gran de la Festa de Moros i Cristians

L’Asociación Musical Miralbueno s’emporta el primer premi del concurs de bandes, competint amb altres cinc formacions

L’Asociación Musical Miralbueno s’emporta el primer premi del concurs de bandes, competint amb altres cinc formacions

Els més petits de la colla, amb l’entrada infantil, i les agrupacions musicals, amb el concurs de bandes, han estat aquest matí els encarregats d’escalfar l’ambient als carrers de Lleida, preparant la desfilada de lluïment i la gran batalla final de la Festa de Moros i Cristians que tindrà lloc al vespre a la Seu Vella.

La desfilada infantil ha començat a l’edifici del Roser, al carrer Cavallers, per acabar a la plaça de Sant Joan, després de recórrer el carrer Major. Els membres més joves de les comparses han encapçalat els bàndols moro i cristià i han desfilat acompanyats de les diferents bandes, que enguany han participat en concurs: Ilerband. Banda de carrer de Lleida, Banda Municipal de Música Ciutat de Fraga, Banda de la Unió Musical Senienca, Banda de Música Ciutat de Benicarló, Associació Banda La Valenciana de Barcelona i Banda de Música de l’Asociación Musical Miralbueno. Aquesta darrera agrupació saragossana ha estat l’escollida pel jurat com a guanyadora del concurs.
La tinent d’alcalde Montse Pifarré, al costat del president de l’Associació de Moros i Cristians de Lleida, Josep Lluís Gàzquez, ha donat la benvinguda als participants quan han entrat a la plaça Sant Joan, congratulant-se que la normalitat hagi retornat i es pugui celebrar amb plenitud la festa.