<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36896>>.

El Parc Científic aprova la cessió de l’espai Innova a la UdL per desenvolupar activitats del grup de recerca GREIA

S’utilitzarà per l’execució de l’espai Lies, dins del projecte Green&Circular Ponent (RIS3CAT)

S’utilitzarà per l’execució de l’espai Lies, dins del projecte Green&Circular Ponent (RIS3CAT)

El Consell d’Administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida ha aprovat aquest migdia la cessió de l’espai Innova a la UdL per desenvolupar activitats de R+D+I del grup de recerca GREIA. Innova acollirà l’execució de l’espai Lies, dins del projecte Green&Circular Ponent (RIS3CAT). Aquest programa es desenvoluparà en diverses fases, que ocuparan de forma progressiva l’espai esmentat. La primera fase s’iniciarà de forma immediata.
En la sessió d’avui s’ha donat llum verda a la memòria tècnica relativa a l’anàlisi de la plantilla del Parc, en el marc del que estableix la Llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l’ocupació pública i s’ha incorporat com a nova consellera del Parc la regidora Begoña Iglesias, del grup municipal PSC, en substitució de la regidora Ángeles Ribes.
L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Parc Científic, Miquel Pueyo, ha presidit la reunió del consell d’avui, a la que també hi ha assistit el vicepresident del Parc, el rector de la UdL, Jaume Puy.