<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36937>>.

Obert el termini per a presentar-se als premis Lleida Talent Emprenedor per a estudiants

Els guardons tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees i pràctiques que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat

Els guardons tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees i pràctiques que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat

Des d’avui i fins al pròxim 4 de juliol, estarà obert el termini per a presentar-se als Premis Lleida Talent Emprenedor que tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees i pràctiques que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat que cursa estudis d’educació infantil i primària, ESO, Batxillerat, estudis pre-professionalitzadors i cicles formatius de graus mitjans i superiors a les Terres de Lleida.

Aquests premis es destinen a tots els centres públics i privats de les Terres de Lleida i el seu alumnat que durant el curs acadèmic 2021-2022 hagin desenvolupat programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses.

Com cada any, la convocatòria s’impulsa des de la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

En la darrera edició dels premis Lleida Talent Emprenedor s’hi van presentar una trentena de projectes de tretze centres educatius. Els premis consisteixen en una quantitat econòmica que es lliura mitjançant xec nominatiu a favor del centre o alumnat guanyador. A més, els projectes guanyadors en les categories de cicles formatius de grau mitjà i superior tenen dret a participar en la final catalana convocada pel departament d’Educació.

Aquest any, a la final catalana, anomenada “3a Mostra d’Impuls FP” i celebrada els dies 17 i 18 de maig, han estat guardonats dos projectes de Lleida. El projecte “Manuan SL” de l’alumnat del centre ILERNA va rebre el 1r premi en la categoria de millor idea i el projecte “Iogurt enriquit amb alga espirulina” de dues alumnes de l’Escola del Treball de Lleida es va endur un 3r premi.

Les candidatures als Premis Lleida Talent Emprenedor es poden presentar telemàticament, a través de la seu electrònica del web de la Paeria