El paer en cap, Miquel Pueyo, presideix la trobada del Consell de Zona de Llívia

L’alcalde ha compartit amb el veïnat el seguiment de les qüestions d’actualitat pel barri, com les millora previstes en el clavegueram, i ha escoltat les seves demandes

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha participat avui a la sessió del Consell de Zona de Llívia, on ha compartit amb el veïnat el seguiment del treball que s’està duent a terme en aquest ens i ha escoltat els seus suggeriments i demandes.

Una de les principals qüestions que s’han tractat en aquesta assemblea han estat les actuacions de millora del clavegueram al barri. Pueyo, que ha estat acompanyat pel regidor de barri, Joan Ramon Castro, i la regidora de Participació, Marta Gispert, ha assenyalat que el ple d'aquest divendres aprovarà la suscripció d'un conveni l’Agència Catalana de l’Aigua que permetrà afrontar les obres per a la connexió de les aigües residuals del nucli de Llívia, eliminant els abocaments al medi i que ja s’ha dut a terme una primera fase de renovació de canonades que permet evitar problemes d'inundacions.

Els veïns i veïnes s'han interessat per aquestes actuacions i també han reclamat altres que estan pendents al barri, com la millora del paviment del carrer Gran, l'ascensor del local social i l'arranjament d'altres espais i equipaments d'ús públic.

L’alcalde també ha reiterat el suport de la Paeria a totes els pagesos i pageses afectats per les gelades del passat mes de març, que van danyar els cultius a la zona de Llívia, i ha recordat l’entrada en vigor de l’Ordenança de l’Horta, prevista per a demà mateix, com una eina que ajudarà a millorar la convivència.