Acord entre Fira de Lleida i Ibis Hotels per promocionar el turisme de negocis a Lleida

La cadena difondrà els esdeveniments que tinguin lloc al recinte firal lleidatà i oferirà promocions i descomptes a expositors i visitants

Fira de Lleida i Ibis Hotels han signat avui un conveni de col·laboració destinat a promocionar els salons lleidatans i, més genèricament, a promoure el turisme de negocis a Lleida. L’acte ha estat presidit pel president de Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director d’Ibis Hotels a Lleida, Carlos Folgado. També hi ha estat present Oriol Oró, director general de Fira de Lleida.

El paer en cap ha posat en valor el conveni signat per Fira de Lleida “amb un dels grans grups mundials del sector de l’hostaleria”, incidint en què l’acord es traduirà en promocions i descomptes que afavoriran la presència de visitants a la Fira de Lleida, institució “que és una de les principals dinamitzadores econòmiques i catalitzadores del turisme de negocis del territori”.

Folgado, per la seva banda, ha afirmat que Ibis Hotels vol ser referent en l’àmbit de l’hostaleria a Lleida i té la voluntat de contribuir al desenvolupament econòmic de la ciutat, “ajudant que Lleida creixi com a destinació turística”.

L’acord estableix que Ibis Hotels es mantindrà com patrocinador de Fira de Lleida, oferirà condicions avantatjoses a expositors i visitants i donarà a conèixer els salons que es facin a la ciutat de Lleida. La institució firal comunicarà a expositors i visitants l’oferta hotelera per cada fira, farà difusió d’Ibis Hotels en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i les xarxes socials de Fira de Lleida i col·locarà el logotip d’Ibis Hoteles a l’entrada del recinte firal.

Fira de Lleida i Ibis Hotels venen col·laborant des del 2012, amb l’única excepció del 2020, any en què la pandèmia va paralitzar l’activitat firal.