Concert del Cor de Cambra de l’Auditori i l’Orquestra de Girona

“Misatango & Piazzolla”, aquest dissabte, 11 de juny, a les 20 hores, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

Aquest dissabte, 11 de juny, a les 20 hores, el Cor de Cambra de l’Auditori Municipal Enric Granados i l’Orquestra de Girona oferiran el concert “Misatango & Piazzolla” en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

Un concert al voltant del Tango, coproduït per dues entitats musicals de Lleida i Girona col·laborant a l’escenari per interpretar la magnífica “Misa a Buenos Aires” coneguda i interpretada arreu del món amb el nom de “MisaTango”. Del compositor argentí Martín Palmeri, aplica tot l’univers emocional del tango i la milonga al text llatí de la missa, amb protagonisme del cor i d’una mezzosoprano com a oficiant de la cerimònia.

Completen el programa les magnífiques “4 estaciones porteñas” de Piazzolla en l’arranjament per a violí solista i cordes de Desyatnikov que fa dialogar els tangos de Piazzolla amb les 4 estacions de Vivaldi, entre el virtuosisme del violí solista. I també un encàrrec a una jove compositora recent graduada a l’Escola Superior de Música de Catalunya, Marta Pintó, que escriurà un tango per a l’ocasió, encàrrec de l’Orquestra de Girona per tal de fomentar la nova creació. Tot sota la direcció de Xavier Puig, director tant del Cor de Lleida com de l’Orquestra de Girona.

Programa

L’últim tango: Aphrodisia                                                          M. Pintó

Encàrrec de l’OdG. per a mezzo-soprano, bandoneó i cordes

Quatre estacions portenyes (arr.L.Desyatnikov)                  A. Piazzolla

per a violí solista i cordes

Missatango                                                                               M. Palmeri

Les entrades (15 € general / 12 € reduïda) es poden comprar a l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.