<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37031>>.

Més de 200 persones desafien la forta calor i participen aquest matí en la Festa del Medi Ambient

Els tallers i jocs d’avui han pres el relleu al seguiment de caixes niu d’ocells i el teatre nocturn a la Mitjana, activitats que van tenir lloc la tarda i el vespre del dissabte

Els tallers i jocs d’avui han pres el relleu al seguiment de caixes niu d’ocells i el teatre nocturn a la Mitjana, activitats que van tenir lloc la tarda i el vespre del dissabte

Malgrat que encara resta per celebrar-se el concert de Lauzeta, que tindrà lloc aquest vespre, la Festa del Medi Ambient pot qualificar-se d’exitosa, tant per la participació com per la qualitat de les activitats que s’han dut a terme aquests darrers tres dies al parc de la Mitjana.

Aquest matí, tot i la forta calor, més de 200 persones s’han acostat fins al parc natural per gaudir dels jocs i tallers que s’han preparat i, especialment, de la sessió de contes amb l’Ivan Rabassa, que ha fet una tria de narracions molt adients per la jornada.
Però també el dia abans hi ha hagut un parell d’activitats amb força participació de públic. Dissabte a la tarda, s’ha fet el seguiment de caixes de niu d’ocells, on s’ha comprovat que totes les habilitades a la Mitjana han estat ocupades aquesta temporada. Durant la revisió, s’ha pogut veure i anellar polls de pardal comú, pardal xarrec i estornell, així com ous de pardal comú. Una vintena de persones, que s’havien inscrit prèviament, han fruït d’aquesta activitat.
El mateix dissabte, però al vespre, altres 70 persones han assistit de l’obra de teatre ‘Ludere’, de la companyia InHabitants, que s’ha representat en l’escenari natural del bosc de la Mitjana, amb una ambientació molt realista per a la reinterpretació del conte de la caputxeta vermella.
Avui, a dos quarts de 8, el grup Lauzeta Folk oferirà un concert en el mateix parc. Actuació musical amb què es posarà punt final a la Festa del Medi Ambient, que va iniciar-se la nit del divendres amb el Quirorius, l’observació i seguiment de ratpenats aquàtics.