Lliurament de la taquilla inversa de la III Mostra de Músiques religioses i espirituals de Lleida a la comunitat ucraïnesa

La dotació es destinarà a la comunitat desplaçada per la guerra d’Ucraïna

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, han presidit el lliurament a la comunitat ucraïnesa dels diners recaptats en la taquilla inversa de la III Mostra de Músiques Religioses i Espirituals de Lleida. La dotació es destinarà a comprar productes de primera necessitat als desplaçats per la guerra a Ucraïna. El lliurament s’ha realitzat a la Sala Jaume Magre.

Un total de 18 agrupacions de diverses confessions van participar el 4 de juny en la III Mostra de Músiques Religioses i Espirituals, organitzada pel Departament de Drets Civils de l’Ajuntament de Lleida i l’Assemblea Municipal de les Religions. La trobada va tenir com a novetat el model de taquilla inversa -entrada gratuïta i aportació econòmica voluntària- per destinar la recaptació a la comunitat ucraïnesa.

La Mostra, que enguany ha arribat a la tercera edició, ofereix a la ciutadania la possibilitat de conèixer i escoltar les músiques que acompanyen les diferents tradicions i confessions religioses i espirituals a Lleida. L'objectiu és aprofundir en aquesta diversitat com a un element de pau, de riquesa i de cohesió social.